woodstown.punt.nl
We are in Woodstown!!!!
Eindelijk een berichtje van ons. We zijn in Amerika!!! Woensdagmorgen om 5 uur opgestaan want de treintaxi zou om 10 voor 6 komen. De treinkaartjes hadden we de dag er voor al gekocht. De taxi kwam om 6 uur wat bij mij de nodige stress opleverde. Uiteraard waren we op tijd op het station....  En toen op weg naar Schiphol. Het was voor ons 30 jaar geleden dat we hadden gevlogen dus er was absoluut sprake van een zekere spanning. Het inchecken leverde geen problemen op. Door de douane ook niet en toen konden we naar de taxfree shops. Echt idioot veel goedkoper is het daar trouwens ook niet hoor... Wel hele lekkere chocola gekocht. Die had ik al eens mogen proeven bij Hannes en ik was dan ook vast besloten om zelf ook zo'n doos voor mezelf te kopen. En toen het vliegtuig in. Het was niet druk. Als er 90 man in zat was het veel. We hadden mooie plaatsen maar we konden in feite zitten waar we wilden. De vliegreis ging goed. Niet teveel turbulentie al moesten we wel een groot deel van de reis de riemen omhouden.  Het eten was ook lekker al had Goos niet door dat je of alles in 1x moest opeten, of dat wat je wilde bewaren opzij moest zetten....  Naast de warme maaltijd lag nog een pakketje met daarin een broodje en een stukje kaas. Voordat manlief er erg in had was het verdwenen hahaha... Na verloop van tijd werd ik slaperig en heb ik ff een kort dutje gedaan... 5 Uur opstaan was dan ook wel errug vroeg... Goos ging ondertussen filmen. Gegeven moment vlogen we over Groenland en IJsland. Impossant was dat.  Overal ijsschotsen.. Ik heb dat dus niet mee gekregen want ik was in dromenland.
Na 8 uur vliegen kwam Philadelphia in zicht. De skyline was prachtig om te zien. Heb er ook foto's van gemaakt maar ik moet nog even Vonnie vragen of ik de foto's tijdelijk op mag slaan op haar puter zodat ik ze hier neer kan zetten..
Het landen vond ik niet prettig. Net het gevoel dat ik in een lift zat die voor het stoppen een klein stukje omhoog ging.  Beetje misselijk makend gevoel. Manlief had vooral last van zijn oren die dicht gingen zitten. Eenmaal geland was het een kwestie van spullen pakken en uitstappen. Ook hier ging de douane snel en ook door de immigtratiediesnt ging het lekker vlot. Vonnie stond ons al op te wachten in de aankomsthal.  Met haar auto zijn we naar haar huis gegaan. Een hele ervaring hoor, rijden op de Amerikaanse snelwegen. 
Woodstown is een dorp. En dan ook naar Nederlandse begrippen. Het heeft denk ik het inwonersaantal van Nunspeet. Wel verdeeld over veel meer ruimte. Allemaal prachtige vrijstaande huizen. Mooie veranda's ervoor en alllemaal een lap grond erbij waar je U tegen zegt.
Tot zover even. Mamlief en ik gaan zo de honden even uitlaten en daarna boodschappen doen. Met de auto.... Manlief rijdt....

Reacties

Marieke op 02-02-2007 19:18
Gaaf Jetty, wat zullen jullie  veel nieuwe infrukken opdoen. Fijn dat de reis zo goed verlopen is. Ik hoop dat Goos en jij veel plezier hebben, maar dat kan niet anders.  Geniet !!!
Gehannes op 02-02-2007 19:38
Oh wat heerlijk om wat van julie te horen !! Ik kan al niet meer wachten tot het volgende postje ! lekker he die choc !! veel dikke knuffels voor jullie allemaal ! hannes
lesley op 02-02-2007 22:17
Hartstikke leuk om nu al het eerste verslagje van jullie te lezen.  Ik dacht dat jullie pas 's avonds vertrokken en merkte pas nadat ik mijn ecard had verzonden, dat jullie al onderweg waren. Maar het kwam uit een goed hart, moet je maar denken. Fijn dat de heenreis vlekkeloos is verlopen. Ik kijk uit naar je volgende berichtje!  
geer op 02-02-2007 23:36
Geweldig dat de reis goed is verlopen en hou jullie reisverslag in de gaten.
Heel veel plezier.
Liefs Geertje
Henny op 03-02-2007 08:48
Ben blij, datjullie er zijn! Veel plezier!
Miranda op 03-02-2007 09:36
Geweldig, ik begin jaloers op je te worden zeg.
Lijkt me echt super om een keer mee te maken, zo'n reis.
Maar geniet ervan wijffie! Knuf....
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Categorieën
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl